Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Téli-tavaszi sertésborda

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megsózott hússzeleteket forró olajban megforgatjuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott répát. Megsózzuk, lefedjük, és puhára pároljuk. Ha a hús a saját levét elfőtte, a borsókonzerv levével öntjük fel. Amikor a hús teljesen megpuhult, a levét liszttel besűrítjük, hozzáadjuk a leszűrt borsót, és finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük. Ekkor már csak éppen felmelegítjük, de nem […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A megsózott hússzeleteket forró olajban megforgatjuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott répát. Megsózzuk, lefedjük, és puhára pároljuk. Ha a hús a saját levét elfőtte, a borsókonzerv levével öntjük fel. Amikor a hús teljesen megpuhult, a levét liszttel besűrítjük, hozzáadjuk a leszűrt borsót, és finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük. Ekkor már csak éppen felmelegítjük, de nem forraljuk.

Készíthetjük finomfőzelék-konzervből vagy friss borsóból és répából is: ebben az esetben a zöldségek levében pároljuk meg a húst, majd a végén tesszük hozzá a zöldségeket.

Rizskörettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is