Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst egyujjnyi vastag, kétujjnyi széles hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. Az olajban fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, nagy lángon megforgatjuk benne a húst, és a cikkekre vágott paradicsomokat meg két fölszeletelt zöldpaprikát mellé dobunk. Egy kevés vízzel (vagy vörösborral) jó puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst egyujjnyi vastag, kétujjnyi széles hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. Az olajban fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, nagy lángon megforgatjuk benne a húst, és a cikkekre vágott paradicsomokat meg két fölszeletelt zöldpaprikát mellé dobunk.

Egy kevés vízzel (vagy vörösborral) jó puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. A tál közepére rakjuk a húst, vajas galuskával koszorúzzuk, és rászórjuk a maradék, karikákra vágott zöldpaprikát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is