Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Fecskefészek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket úgy vágjuk be, hogy széthajtva, nagy szeleteket kapjunk, és ezeket kiverjük. Mindegyikre egy sonkaszeletet, erre egy megtisztított kemény tojást fektetünk, és egyenként összegöngyöljük. Megtűzzük, nehogy szétnyíljanak, megsózzuk, és a vajban, hirtelen, körös-körül megsütjük. Ha combból készítjük, nemcsak hirtelen kisütjük, de kevés vízzel puhára is pároljuk a hústekercseket. (Bepanírozva is kisüthetjük a hústekercseket, de […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket úgy vágjuk be, hogy széthajtva, nagy szeleteket kapjunk, és ezeket kiverjük. Mindegyikre egy sonkaszeletet, erre egy megtisztított kemény tojást fektetünk, és egyenként összegöngyöljük. Megtűzzük, nehogy szétnyíljanak, megsózzuk, és a vajban, hirtelen, körös-körül megsütjük.

Ha combból készítjük, nemcsak hirtelen kisütjük, de kevés vízzel puhára is pároljuk a hústekercseket. (Bepanírozva is kisüthetjük a hústekercseket, de akkor nem vajban, hanem bő olajban sütjük, de mindig csak karajból, mert a comb szívós marad.)

A tál közepére egy nagy kupac burgonyapürét vagy párolt rizst halmozunk, és körülrakjuk a félbevágott tekercsekkel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is