Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a kockákra vágott hagymát, a pirospaprikával meghintjük* a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, és annyi vízzel öntjük le, amennyi ellepi. Megsózzuk, enyhén megborsozzuk, mellévetjük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpároljuk. Végezetül rövid lére sütjük, és sós vízben főtt burgonyával körítjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a kockákra vágott hagymát, a pirospaprikával meghintjük* a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, és annyi vízzel öntjük le, amennyi ellepi.

Megsózzuk, enyhén megborsozzuk, mellévetjük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpároljuk. Végezetül rövid lére sütjük, és sós vízben főtt burgonyával körítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is