Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Alufóliás oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A besózott, beborsozott oldalast az olajban barnára sütjük, majd kiemeljük, és dupla réteg alufóliába csomagoljuk. A sütőben közepes lángon egy óra hosszat sütjük, anélkül, hogy törődnünk kellene vele. Tálalás előtt a bordák irányába kétujjnyi szeletekre vágjuk, és a fóliában levő lével leöntjük. Sokkal ízesebb, mint a hagyományos úton párolt vagy kuktában készített oldalas.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A besózott, beborsozott oldalast az olajban barnára sütjük, majd kiemeljük, és dupla réteg alufóliába csomagoljuk. A sütőben közepes lángon egy óra hosszat sütjük, anélkül, hogy törődnünk kellene vele.

Tálalás előtt a bordák irányába kétujjnyi szeletekre vágjuk, és a fóliában levő lével leöntjük. Sokkal ízesebb, mint a hagyományos úton párolt vagy kuktában készített oldalas.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is