Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertéscsülök tavasziasan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csülköket megtisztítjuk, megsózzuk és egészben hagyva, a hagymás zsiradékban megforgatjuk. Kevés konzerv zöldborsólevet öntünk alá, és félpuhára pároljuk. Ekkor a kockákra vágott zöldségeket meg a paradicsompürét beletesszük, és jó puhára pároljuk. Öt perccel tálalás előtt adjuk hozzá a cikkekre vágott gombát, és végül az utolsó percben a leszűrt konzerv, vagy párolt friss borsót. álalás […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A csülköket megtisztítjuk, megsózzuk és egészben hagyva, a hagymás zsiradékban megforgatjuk. Kevés konzerv zöldborsólevet öntünk alá, és félpuhára pároljuk.

Ekkor a kockákra vágott zöldségeket meg a paradicsompürét beletesszük, és jó puhára pároljuk. Öt perccel tálalás előtt adjuk hozzá a cikkekre vágott gombát, és végül az utolsó percben a leszűrt konzerv, vagy párolt friss borsót.

álalás előtt a lisztet a levébe keverjük, és még egyszer átforralva az összevagdalt petrezselyemzölddel meghintjük. (Ha télen finomfőzelék-konzervből készítjük, a konzerv levével pároljuk meg a csülköt, és csak az utolsó percben tesszük bele a leszűrt zöldségfélét.)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is