Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Csemege sertéskaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajon körös-körül átsütjük a besózott húst. A hagymát, a fokhagymát, a borókabogyót, a paprikát meg paradicsomot hozzáadjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük. Végül a húst felszeleteljük, és a levét rászűrjük. Párolt káposzta és burgonya illik hozzá.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajon körös-körül átsütjük a besózott húst. A hagymát, a fokhagymát, a borókabogyót, a paprikát meg paradicsomot hozzáadjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük.

Végül a húst felszeleteljük, és a levét rászűrjük. Párolt káposzta és burgonya illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is