Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Lyoni sertéskaraj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megforrósított olajban a kockacukorral együtt megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a karikákra vágott zöldséget beledobjuk, és tovább sütjük. Amikor már szép színt kapott, a kicsontozott, besózott húst megforgatjuk benne, egy evőkanál ecettel meglocsoljuk, köménnyel meghintjük, és a bort ráöntjük. Lefedve puhára pároljuk, majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra szűrjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A megforrósított olajban a kockacukorral együtt megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a karikákra vágott zöldséget beledobjuk, és tovább sütjük. Amikor már szép színt kapott, a kicsontozott, besózott húst megforgatjuk benne, egy evőkanál ecettel meglocsoljuk, köménnyel meghintjük, és a bort ráöntjük. Lefedve puhára pároljuk, majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra szűrjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is