Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Zöldborsós csülök

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A besózott csülköt kuktában vagy lábasban kevés vízzel jó puhára pároljuk. Tűzálló tálra fektetjük, a levét ráöntjük, a vékony karikákra vágott répával körülrakjuk, és a sütőben szép pirosra sütjük. Tálalás előtt a leszűrt borsót hozzákeverjük, ezzel már csak megmelegítjük, de nem forraljuk fel, és végül meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel. (Ha friss borsóból készítjük, a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A besózott csülköt kuktában vagy lábasban kevés vízzel jó puhára pároljuk. Tűzálló tálra fektetjük, a levét ráöntjük, a vékony karikákra vágott répával körülrakjuk, és a sütőben szép pirosra sütjük.

Tálalás előtt a leszűrt borsót hozzákeverjük, ezzel már csak megmelegítjük, de nem forraljuk fel, és végül meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel. (Ha friss borsóból készítjük, a borsót kevés vajban megpároljuk, és így tesszük az utolsó percben a csülökhöz.)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is