Elkészítése
A húst a borral, az ecettel és a fűszerekkel ízesített, enyhén savanykás páclében addig főzzük, amíg a csontról le nem válik.
Ekkor a húsdarabokat tálra tesszük, kevés levet szűrünk rá, és a reszelt tormával beborítjuk.
A húst a borral, az ecettel és a fűszerekkel ízesített, enyhén savanykás páclében addig főzzük, amíg a csontról le nem válik. Ekkor a húsdarabokat tálra tesszük, kevés levet szűrünk rá, és a reszelt tormával beborítjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A húst a borral, az ecettel és a fűszerekkel ízesített, enyhén savanykás páclében addig főzzük, amíg a csontról le nem válik.
Ekkor a húsdarabokat tálra tesszük, kevés levet szűrünk rá, és a reszelt tormával beborítjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.