Elkészítése
A szárnyakat előző este megtisztítjuk, majd egy kisebb edénybe tesszük, ami jól körülöleli. Annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje, és beletesszük a zúzott fokhagymát. Egy éjszakán át pácoljuk a hűtőben. Másnap leitassuk róla a tejet, és befűszerezzük. Egy jénait kivajazunk, beletesszük a szárnyakat, majd ráöntjük a fokhagymás tejet. Forró sütőben pirosra sütjük.
A körethez a megtisztított burgonyát negyedekre vágjuk, tepsibe tesszük, olvasztott vajjal és rozmaringgal átforgatjuk, majd alufóliával lefedjük, és betesszük a szárny mellé sülni. Amikor megpuhult, levesszük róla az alufóliát, és pirosra sütjük. Amint kivesszük a sütőből, zúzott fokhagymával és sóval átforgatjuk.
