Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az előkészítéshez a bacont és a sonkát vékony csíkokra vágjuk, a gombát megmossuk és felszeleteljük, a hagymát pedig apróra vágjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük. A bacont egy serpenyőben kiolvasztjuk, és megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és 4-5 percig pirítjuk, majd beletesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2012.12.30.

Hozzávalók

Elkészítése

Az előkészítéshez a bacont és a sonkát vékony csíkokra vágjuk, a gombát megmossuk és felszeleteljük, a hagymát pedig apróra vágjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.

A bacont egy serpenyőben kiolvasztjuk, és megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és 4-5 percig pirítjuk, majd beletesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig pároljuk. Ráöntjük a főzőtejszínt, és további 2-3 percig forraljuk.

A tésztát a gombás-sonkás mártással tálaljuk, és a tetejét reszelt sajttal szórjuk meg. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is