Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Székely almás hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajat vagy a zsírt megforrósítjuk, majd a hús minden oldalára kérget sütünk. Sóval és meg apróra vágott tárkonnyal ízesítve, egy kevés vízzel felöntve, fedő alatt többször megforgatva puhára pároljuk. Ha kell, akkor pótoljuk alatta közben a vizet. Amikor már puha, a megtisztított, cikkekre vágott almával körülrakjuk és lefedve, az alma fajtájától függően, 5-10 percig […]

Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.09.26.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajat vagy a zsírt megforrósítjuk, majd a hús minden oldalára kérget sütünk.

Sóval és meg apróra vágott tárkonnyal ízesítve, egy kevés vízzel felöntve, fedő alatt többször megforgatva puhára pároljuk. Ha kell, akkor pótoljuk alatta közben a vizet.

Amikor már puha, a megtisztított, cikkekre vágott almával körülrakjuk és lefedve, az alma fajtájától függően, 5-10 percig pároljuk.

A lisztet egy kevés vízzel simára keverjük, a hús levébe öntjük és mártás sűrűségűre forraljuk.

A húst vékonyan felszeleteljük, tálra rakjuk és köré fektetjük az almás mártást.

Vízben főtt burgonyával vagy párolt rizzsel körítjük.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is