Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat vékonyan felszeleteljük, a rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és beborsozzuk. A vajon mindkét felén hirtelen megsütjük a májszeleteket, és gazdagon meghintjük finomra vágott petrezselyemmel meg fokhagymával, végül megsózzuk. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütni.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat vékonyan felszeleteljük, a rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és beborsozzuk.

A vajon mindkét felén hirtelen megsütjük a májszeleteket, és gazdagon meghintjük finomra vágott petrezselyemmel meg fokhagymával, végül megsózzuk. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is