Elkészítése
A vajban sóval és borssal pároljuk az apróra vágott gombát, amíg a saját levét el nem főtte. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a finomra aprított kemény tojásokat és a nyers tojást, majd, ha szükséges, utánaízesítjük.
A húst hosszában, a tetején kétharmad részéig bevágjuk, így széthajtva V alakú nyílást kapunk, ahová beletömködjük a gombás tölteléket. A húst kívülről megsózzuk, és kivajazott alufólialapra fektetjük. A fólia végeit a hús végeire simítjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki, majd az egészet becsomagoljuk a fóliába.
Forró sütőben, a hús minőségétől függően, 1,5-2 órát sütjük. Végül kibontjuk a fóliából, visszahelyezzük a tűzálló tálra, és ha kedvünk van, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Visszatoljuk a sütőbe, és a tetejét szépen megpirítjuk.
