Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt a langyos tejben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. A tésztát meleg helyen egy órán át kelesztjük. Amikor megkelt, lisztezett deszkán kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsák tetejét lekenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, vagy sajttal, majd előmelegített, 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Jó étvágyat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.02.

Hozzávalók

A kenéshez

A tetejére

Elkészítése

Az élesztőt a langyos tejben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. A tésztát meleg helyen egy órán át kelesztjük.

Amikor megkelt, lisztezett deszkán kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsák tetejét lekenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, vagy sajttal, majd előmelegített, 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is