Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk, majd pirosarannyal, gulyáskrémmel, egy kevés sóval és borssal ízesítjük, és nagyjából egy órára a hűtőbe tesszük pácolódni. Közben a tésztát a szokott módon, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. Fél liter vizet felforralunk, majd beleteszünk egy leveskockát, és ezt is félretesszük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon, wokban megpirítjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Moldvai Krisztina
Beküldte: 2013.01.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk, majd pirosarannyal, gulyáskrémmel, egy kevés sóval és borssal ízesítjük, és nagyjából egy órára a hűtőbe tesszük pácolódni. Közben a tésztát a szokott módon, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. Fél liter vizet felforralunk, majd beleteszünk egy leveskockát, és ezt is félretesszük.

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon, wokban megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk a fokhagymát is, és együtt pirítjuk még egy picit. Ekkor hozzáadjuk az előre bepácolt húst, és kicsit megpirítjuk. Ezután felöntjük annyi levessel, hogy ellepje a húst, és közepes lángon főzzük. Amikor a folyadék elfőtt, de a hús még nem teljesen puha, tovább adagoljuk a forró levest, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Ügyeljünk rá, hogy a végén csak egy kis szaft maradjon.

Amikor a hús puha, hozzáadjuk az előre megfőzött tésztát, és együtt is pirítjuk még egy kicsit. Végül egy csipetnyi frissen őrölt borssal megszórjuk, hogy pikánsabb legyen az íze.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Moldvai Krisztina
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is