Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Almamártás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát meghámozzuk, kis cikkekre vágjuk, és kevés vízzel, csipetnyi sóval, kevés cukorral és fahéjjal néhány percig forraljuk. (A forralási idő az alma fajtájától függ, nem szabad szétfőnie!) Végül a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük, és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.05.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát meghámozzuk, kis cikkekre vágjuk, és kevés vízzel, csipetnyi sóval, kevés cukorral és fahéjjal néhány percig forraljuk. (A forralási idő az alma fajtájától függ, nem szabad szétfőnie!)

Végül a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük, és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is