Elkészítése
A karikára vágott citromot sóval, cukorral és fahéjjal 1 liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be, az egészet áttörjük, és a tojás sárgákkal dúsítjuk. Hidegen is melegen is egyaránt finom.
A karikára vágott citromot sóval, cukorral és fahéjjal 1 liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be, az egészet áttörjük, és a tojás sárgákkal dúsítjuk. Hidegen is melegen is egyaránt finom.
A karikára vágott citromot sóval, cukorral és fahéjjal 1 liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be, az egészet áttörjük, és a tojás sárgákkal dúsítjuk. Hidegen is melegen is egyaránt finom.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A karikára vágott citromot sóval, cukorral és fahéjjal 1 liter vízben puhára főzzük, és a tejfölben elhabart liszttel sűrítjük be, az egészet áttörjük, és a tojás sárgákkal dúsítjuk. Hidegen is melegen is egyaránt finom.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.