Elkészítése
A lisztet összekeverjük a porcukorral, a kakaóval, a sütőporral, a tojással, a margarinnal és egy kevés tejföllel, majd alaposan összegyúrjuk. A tésztát két részre osztjuk. Az egyik felét a tepsi aljára nyújtjuk.
Közben elkészítjük a kókuszos krémet. A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük 15 dkg porcukorral, majd hozzákeverjük a 20 dkg kókuszreszeléket, és ezt a habos krémet az első tésztalapra kenjük. Ezután rátesszük a másik tésztalapot, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a 2 csomag vaníliás pudingport a fél liter tejben megfőzzük, majd melegen hozzákeverjük a 3 tojássárgáját. Ha a puding kihűlt, a 15 dkg margarint kikeverjük a 20 dkg porcukorral, majd ezt a keveréket a pudinghoz adjuk, és simára dolgozzuk.
A kihűlt sütemény tetejére kenjük a krémet, és csokis tortadarával megszórjuk.

