Elkészítése
A kis hagymafejeket megtisztítjuk, és sós vízben üvegesre főzzük. Lecsepegtetjük, és a forró olajban szép barnára sütjük.
Végül tálra szedjük, ecettel megöntözzük, megsózzuk, és az olajat, amelyben sült, ráöntjük. Jól kihűtve tálaljuk.
A kis hagymafejeket megtisztítjuk, és sós vízben üvegesre főzzük. Lecsepegtetjük, és a forró olajban szép barnára sütjük. Végül tálra szedjük, ecettel megöntözzük, megsózzuk, és az olajat, amelyben sült, ráöntjük. Jól kihűtve tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kis hagymafejeket megtisztítjuk, és sós vízben üvegesre főzzük. Lecsepegtetjük, és a forró olajban szép barnára sütjük.
Végül tálra szedjük, ecettel megöntözzük, megsózzuk, és az olajat, amelyben sült, ráöntjük. Jól kihűtve tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.