Elkészítése
Az uborkát meghámozzuk, és egy milliméter vastag szeletekre vágjuk. Tálba öntjük, a jéghideg tejföllel leöntjük, az összevagdalt kaprot rászórjuk, és csak az utolsó pillanatban sózzuk meg.
Az uborkát meghámozzuk, és egy milliméter vastag szeletekre vágjuk. Tálba öntjük, a jéghideg tejföllel leöntjük, az összevagdalt kaprot rászórjuk, és csak az utolsó pillanatban sózzuk meg.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az uborkát meghámozzuk, és egy milliméter vastag szeletekre vágjuk. Tálba öntjük, a jéghideg tejföllel leöntjük, az összevagdalt kaprot rászórjuk, és csak az utolsó pillanatban sózzuk meg.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.