Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Egy edényben a vajon 8-10 percig dinszteljük a zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk, és ételízesítőt adunk hozzá. Megszórjuk a liszttel, néhány percig pirítjuk, majd beletesszük az egész vöröshagymát (amit a főzés végén eltávolítunk), a zöldborsót, a petrezselymet és a pirospaprikát. Felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel, és addig főzzük, míg a zöldségek […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.06.

Hozzávalók

Galuska

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Egy edényben a vajon 8-10 percig dinszteljük a zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk, és ételízesítőt adunk hozzá. Megszórjuk a liszttel, néhány percig pirítjuk, majd beletesszük az egész vöröshagymát (amit a főzés végén eltávolítunk), a zöldborsót, a petrezselymet és a pirospaprikát. Felöntjük a kívánt mennyiségű vízzel, és addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.

A galuskához a tojást és a lisztet összekeverjük, majd a tésztát a levesbe szaggatjuk, és addig főzzük, míg a galuskák feljönnek a leves tetejére.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is