Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Stefánia vagdalt bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Apró kockákra vágjuk a vöröshagymát, és üvegesre pároljuk az olajon, majd a fokhagymát összezúzzuk. A zsemléket tejbe vagy vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A húst alaposan összekeverjük a tojással, a kinyomkodott zsemlékkel, a párolt hagymával, és ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és aprított zsályával. A húsból hosszúkás formát formázunk egy tűzálló tálon, megszórjuk zsemlemorzsával, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
epertunder
Beküldte: 2013.01.06.

Hozzávalók

Elkészítése

Apró kockákra vágjuk a vöröshagymát, és üvegesre pároljuk az olajon, majd a fokhagymát összezúzzuk. A zsemléket tejbe vagy vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A húst alaposan összekeverjük a tojással, a kinyomkodott zsemlékkel, a párolt hagymával, és ízesítjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és aprított zsályával.

A húsból hosszúkás formát formázunk egy tűzálló tálon, megszórjuk zsemlemorzsával, majd 180 fokon 40-50 percig sütjük, amíg szép piros, ropogós lesz. Amikor elkészült, kivesszük a sütőből, és hagyjuk kihűlni.

A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, és beburkoljuk a kihűlt húst. A tészta tetejét óvatosan bevagdossuk keresztben és hosszában. Lekenjük tojássárgájával, majd visszatesszük a sütőbe, és pirosodásig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is