Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, sót, zsírt és a tojások sárgáját, majd alaposan összedolgozzuk. A tésztából ujjnyi vastag rudakat nyújtjuk, és pici, nagyjából egyforma darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben kifőzzük, majd alaposan leöblítjük és egy kevés olajat öntünk közé, hogy ne ragadjon össze. A húsból pörköltet készítünk jó szaftosan. A nudlikat egy tepsibe öntjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
epertunder
Beküldte: 2013.01.07.

Elkészítése

A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, sót, zsírt és a tojások sárgáját, majd alaposan összedolgozzuk. A tésztából ujjnyi vastag rudakat nyújtjuk, és pici, nagyjából egyforma darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben kifőzzük, majd alaposan leöblítjük és egy kevés olajat öntünk közé, hogy ne ragadjon össze.

A húsból pörköltet készítünk jó szaftosan.

A nudlikat egy tepsibe öntjük, majd rá a pörköltet, amit előtte összekevertünk a tejföllel. Az egészet kissé összeforgatjuk, majd megszórjuk sajttal, és forró sütőben alaposan összesütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is