Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozom, megmosom, és egyformára feldarabolom, majd felteszem sós vízben főni. Míg fő a burgonya, elkészítem a vöröshagymát. Karikára vágom, és kis olajon vagy zsíron megsütöm pirosra. Félre teszem, mert erre később lesz szükségem. Egy másik lábast veszek elő, majd beleszűröm a megfőtt burgonya levét. Krumpli törővel jól összetöröm a megfőtt burgonyát és visszahelyezem […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.12.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozom, megmosom, és egyformára feldarabolom, majd felteszem sós vízben főni. Míg fő a burgonya, elkészítem a vöröshagymát. Karikára vágom, és kis olajon vagy zsíron megsütöm pirosra. Félre teszem, mert erre később lesz szükségem.

Egy másik lábast veszek elő, majd beleszűröm a megfőtt burgonya levét.

Krumpli törővel jól összetöröm a megfőtt burgonyát és visszahelyezem a tűzre.

Majd lisztet szórok a tetejére, amennyit felvesz, és folyamatosan öntöm hozzá a krumpli levet és kevergetem. Ennek a masszának jó sűrűnek kell lennie. Amikor pöfög akkor jó. A ganca készen is van.

A tepsit kizsírozom, majd zsíros kanállal beleszaggatom, közben adagolom hozzá a túrót és a bacont is. Sütőben jól lepirítom.

Tejföllel tálalom. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is