Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és kevés olajon hirtelen átsütjük, hogy aranybarna kérget kapjon. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát és a meghámozott, felszeletelt almát, és együtt pároljuk, amíg a káposzta kicsit megpuhul. Egy tepsi vagy jénai aljára vékony réteg káposztát terítünk, majd ráfektetjük az elősütött húsokat, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és kevés olajon hirtelen átsütjük, hogy aranybarna kérget kapjon. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát és a meghámozott, felszeletelt almát, és együtt pároljuk, amíg a káposzta kicsit megpuhul.

Egy tepsi vagy jénai aljára vékony réteg káposztát terítünk, majd ráfektetjük az elősütött húsokat, és újra káposztát rétegezünk a tetejére. Az edényt lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a kefirt, megszórjuk reszelt sajttal, és visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt szép színt kap.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is