Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sonkát vékony csíkokra vágjuk (ha lehet, előre szeleteltessük fel), majd egy kevés olajon óvatosan megfuttatjuk, vigyázva, hogy ne piruljon meg, mert akkor rágós lehet. Hozzáadjuk a felengedett vagy friss spenótot és ízesítjük egy kis fehér borssal – sózni nem szükséges, mert a sonka és a sajtkrém is sós. Sűrű szószt főzünk belőle, majd belekeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Trixi7309
Beküldte: 2013.01.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A sonkát vékony csíkokra vágjuk (ha lehet, előre szeleteltessük fel), majd egy kevés olajon óvatosan megfuttatjuk, vigyázva, hogy ne piruljon meg, mert akkor rágós lehet. Hozzáadjuk a felengedett vagy friss spenótot és ízesítjük egy kis fehér borssal – sózni nem szükséges, mert a sonka és a sajtkrém is sós. Sűrű szószt főzünk belőle, majd belekeverjük a sajtkrémet vagy vajkrémet, és a préselt fokhagymát is hozzáadjuk. Az egészet jól összefőzzük.

Közben a tésztát kifőzzük, majd a spenótos szósszal összekeverjük, és azonnal tálaljuk. A tetejére reszelt sajtot is szórhatunk, ha szeretnénk.

Egyszerű és finom étel, még azoknak is, akik nem kedvelik a spenótfőzeléket – ezt biztosan imádni fogják!

Jó étvágyat mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Trixi7309
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is