Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyros

Magyaros húspástétom

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és a kockákra vágott húst pörköltnek elkészítjük. Ha már jó puha, kétszer megdaráljuk, a vajat villával beledolgozzuk, mustárral, sóval meg borssal ízesítjük, és habosra keverjük. Vizes fokpakkal kibélelünk egy őzgerincformát, a húsvagdalékot belenyomkodjuk, és a fóliát felül is ráhajtva, jól behűtjük. Tálalás előtt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban, fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és a kockákra vágott húst pörköltnek elkészítjük. Ha már jó puha, kétszer megdaráljuk, a vajat villával beledolgozzuk, mustárral, sóval meg borssal ízesítjük, és habosra keverjük.

Vizes fokpakkal kibélelünk egy őzgerincformát, a húsvagdalékot belenyomkodjuk, és a fóliát felül is ráhajtva, jól behűtjük.

Tálalás előtt a formából kiborítjuk, a fokpakkot lehúzzuk róla, vizes késsel elsimítjuk a külsejét, és vékonyan szeletelve, ecetes uborkával díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is