Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Előétel receptek

Rizottó

Szárnyas máj rizottó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat, felöntjük vízzel, majd borssal és majoránnával fűszerezzük. A borsót sós, cukros vízben megfőzzük, a rizst pedig olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, és felöntjük kétszer annyi vízzel, mint amennyi rizst használtunk. Lefedve főzzük tovább, amíg meg nem puhul. Ha minden elkészült, alaposan összekeverjük őket.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Anna19
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat, felöntjük vízzel, majd borssal és majoránnával fűszerezzük. A borsót sós, cukros vízben megfőzzük, a rizst pedig olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, és felöntjük kétszer annyi vízzel, mint amennyi rizst használtunk.

Lefedve főzzük tovább, amíg meg nem puhul. Ha minden elkészült, alaposan összekeverjük őket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Anna19
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is