Elkészítése
A halat babérlevéllel ízesített, enyhén ecetes-sós vízben 10 percig főzzük, majd lecsurgatjuk. A kockára vágott burgonyával, a kemény tojásokkal, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és jól hűtve kínáljuk.
A halat babérlevéllel ízesített, enyhén ecetes-sós vízben 10 percig főzzük, majd lecsurgatjuk. A kockára vágott burgonyával, a kemény tojásokkal, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és jól hűtve kínáljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A halat babérlevéllel ízesített, enyhén ecetes-sós vízben 10 percig főzzük, majd lecsurgatjuk. A kockára vágott burgonyával, a kemény tojásokkal, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és jól hűtve kínáljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.