Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. Sózzuk, és egy időre hűtőbe tesszük pihenni. A fűszereket elkeverjük a liszttel, majd a szárnyakat először a fűszeres lisztbe, utána a felvert tojásba, végül a burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban, közepes hőfokon aranybarnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

A panírozáshoz

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. Sózzuk, és egy időre hűtőbe tesszük pihenni.

A fűszereket elkeverjük a liszttel, majd a szárnyakat először a fűszeres lisztbe, utána a felvert tojásba, végül a burgonyapehelybe forgatjuk. Bő olajban, közepes hőfokon aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is