Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mártások receptjei

Rebarbara mártás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A rebarbarát egy centis darabokra vágtuk, egy edénybe tettük, és annyi vizet öntöttünk rá, hogy éppen ellepje. Kevés sót és cukrot adtunk hozzá. Amikor a rebarbara megfőtt (teljesen szétfő, így mixelni sem szükséges), egy pohár tejfölbe kevertünk 2 kanál étkezési keményítőt, és ezzel behabartuk a rebarbarát. Ha még savanyú lenne, cukorral édesíthetjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A rebarbarát egy centis darabokra vágtuk, egy edénybe tettük, és annyi vizet öntöttünk rá, hogy éppen ellepje. Kevés sót és cukrot adtunk hozzá. Amikor a rebarbara megfőtt (teljesen szétfő, így mixelni sem szükséges), egy pohár tejfölbe kevertünk 2 kanál étkezési keményítőt, és ezzel behabartuk a rebarbarát. Ha még savanyú lenne, cukorral édesíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is