Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat egy csipet sóval és a cukorral habosra keverjük. Amikor már jó habos, hozzáadjuk a nem meleg, de felolvasztott mézet, és az egészet további 2-3 percig keverjük. Ezt követően fokozatosan hozzákeverjük a fahéjas, sütőporos, szegfűszeges lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe öntjük, majd a tetejére durvára vágott diót szórunk. 170 fokra előmelegített […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.13.

Hozzávalók

A tetejére

Elkészítése

A tojásokat egy csipet sóval és a cukorral habosra keverjük. Amikor már jó habos, hozzáadjuk a nem meleg, de felolvasztott mézet, és az egészet további 2-3 percig keverjük. Ezt követően fokozatosan hozzákeverjük a fahéjas, sütőporos, szegfűszeges lisztet.

A masszát sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe öntjük, majd a tetejére durvára vágott diót szórunk. 170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is