Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A konzerveket kibontjuk, és a chilis bab kivételével mindegyik levét leöntjük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és addig kevergetjük, amíg szép fehér nem lesz. Ezután rászórjuk az oregánót, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáöntjük a kukoricát, és 5 percig együtt pároljuk. Hozzáöntjük a paradicsomsűrítményt, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Anna19
Beküldte: 2013.01.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A konzerveket kibontjuk, és a chilis bab kivételével mindegyik levét leöntjük.

Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és addig kevergetjük, amíg szép fehér nem lesz. Ezután rászórjuk az oregánót, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáöntjük a kukoricát, és 5 percig együtt pároljuk.

Hozzáöntjük a paradicsomsűrítményt, majd ízlés szerint cukrot is adhatunk hozzá, ha kissé édesebbre szeretjük. Forralunk rajta egyet, majd hozzáadjuk a vörös babot. Ennél a lépésnél beletehetjük a szárított erős paprikát és a cayenne borsot is – a cayenne borssal óvatosan bánjunk, mert nagyon erős! Ha nincs kéznél, helyettesíthetjük őrölt fekete borssal vagy Erős Pistával is. Kb. 5 percig együtt főzzük.

Végül hozzáadjuk a chilis babot is a levével együtt, és még 10 percig lassú lángon főzzük, közben kevergetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Anna19
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is