Elkészítése
A megtisztított, nagyon apróra vágott gombát kevés vajban sóval, borssal addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte.
Akkor a tűzről levéve, az apróra vágott kemény tojásokat meg a vaját beletesszük, és alaposan kikeverjük.
A megtisztított, nagyon apróra vágott gombát kevés vajban sóval, borssal addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte. Akkor a tűzről levéve, az apróra vágott kemény tojásokat meg a vaját beletesszük, és alaposan kikeverjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megtisztított, nagyon apróra vágott gombát kevés vajban sóval, borssal addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte.
Akkor a tűzről levéve, az apróra vágott kemény tojásokat meg a vaját beletesszük, és alaposan kikeverjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.