Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom. Egy fazékba felteszem főni az apró halakat,fejet,só,bors,babérlevél,a vöröshagymát felaprítva,3 ek pirospaprikát,csípős paprikát,konzervet. Amikor megfőtt,leszűröm,a halakat kiszálkázom és átpasszírozom. A leszűrt hallevet visszateszem a gázra,beleadagolom a kipasszírozott halat,teszek bele 1 ek étolajat, 1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket. Pár percig főzöm és kész is.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.20.

Elkészítése

A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom.

Egy fazékba felteszem főni az apró halakat,fejet,só,bors,babérlevél,a vöröshagymát felaprítva,3 ek pirospaprikát,csípős paprikát,konzervet.

Amikor megfőtt,leszűröm,a halakat kiszálkázom és átpasszírozom.

A leszűrt hallevet visszateszem a gázra,beleadagolom a kipasszírozott halat,teszek bele 1 ek étolajat, 1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket.

Pár percig főzöm és kész is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is