Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Nagyi receptjei

Szalagos fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és dagasztjuk, majd kétszeresére kelesztjük. Kelesztés után kinyújtjuk és kiszaggatjuk a tésztát, majd letakarva 15 percig pihentetjük. Minden fánk közepébe ujjunkkal óvatosan lyukat nyomunk, ügyelve arra, hogy ne szúrjuk át teljesen. Sütéskor a lyukas oldal kerül alulra, és fedő alatt sütjük meg. Amikor megfordítjuk a fánkokat, a fedőt már nem […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Továbbá

Elkészítése

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és dagasztjuk, majd kétszeresére kelesztjük. Kelesztés után kinyújtjuk és kiszaggatjuk a tésztát, majd letakarva 15 percig pihentetjük.

Minden fánk közepébe ujjunkkal óvatosan lyukat nyomunk, ügyelve arra, hogy ne szúrjuk át teljesen. Sütéskor a lyukas oldal kerül alulra, és fedő alatt sütjük meg. Amikor megfordítjuk a fánkokat, a fedőt már nem tesszük vissza.

Porcukorral megszórjuk, és a lyukakba baracklekvárt teszünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is