Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felszúrjuk, megmossuk kívül-belül, majd sózzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk belőlük a vizet, és hozzáadjuk a tojást, egy kevés sót, borsot, zsírt, valamint az apróra vagdalt petrezselymet. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a dagadót, majd a végét hústűvel lezárjuk. Cserépedényben szép pirosra sütjük, és hidegen szeleteljük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felszúrjuk, megmossuk kívül-belül, majd sózzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk belőlük a vizet, és hozzáadjuk a tojást, egy kevés sót, borsot, zsírt, valamint az apróra vagdalt petrezselymet. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a dagadót, majd a végét hústűvel lezárjuk. Cserépedényben szép pirosra sütjük, és hidegen szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is