Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a paprikát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt húst, és kissé megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel, és hagyjuk főni. Közben a tarhonyát olajon megpirítjuk, és amikor már színt kapott, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Felöntjük meleg vízzel, letakarjuk, és puhára főzzük. Amikor […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.01.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a paprikát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt húst, és kissé megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel, és hagyjuk főni.

Közben a tarhonyát olajon megpirítjuk, és amikor már színt kapott, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Felöntjük meleg vízzel, letakarjuk, és puhára főzzük.

Amikor a hús és a tarhonya is megfőtt, összekeverjük őket, és forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is