Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2 részre osztjuk. Egy kis tepsit (kb. 20×33,5 cm) sütőpapírral kibélelünk, az egyik adag tésztát kinyújtjuk, és a tepsibe simítjuk. Megkenjük 3 evőkanál baracklekvárral.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, kivéve a tojásfehérjét, amit külön kemény habbá verünk, majd óvatosan, széles mozdulatokkal beleforgatjuk a mákos masszába. A tölteléket ráöntjük a lekváros tésztára, és elegyengetjük.
A maradék tésztát is kinyújtjuk, és a töltelékre helyezzük, villával megszurkáljuk. 175 fokra előmelegített sütőben, közepes rácsmagasságon 40-50 perc alatt készre sütjük.
Ízlés szerint megszórhatjuk porcukorral.
