Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A felhevített olajban sárgára fonnyasztjuk a hagymát, a paradicsomot és az apró csíkokra vágott zöldpaprikát. A tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát és két evőkanál vizet. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt zúzát, és pár percig együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a bort és még két deciliter vizet, majd készre főzzük. Galuskával tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.04.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A felhevített olajban sárgára fonnyasztjuk a hagymát, a paradicsomot és az apró csíkokra vágott zöldpaprikát. A tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát és két evőkanál vizet. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt zúzát, és pár percig együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a bort és még két deciliter vizet, majd készre főzzük. Galuskával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is