Elkészítése
Fehér rész
A tejet 5 evőkanál cukorral, liszttel és egy csomag vaníliás cukorral elkezdjük főzni, majd hozzáadjuk a feloldott zselatint és a kókuszreszeléket. A zselatint előzetesen egy kevés tejben feloldjuk, hogy simán belekeverhessük.
Amikor a massza besűrűsödött, egy folpackkal kibélelt őzgerincformába nyomkodjuk, úgy, hogy a massza az oldalaira is kerüljön, és maradjon belőle a tetejére.
Fekete rész
40 dkg kekszet apróra törünk. Vizet, cukrot, kakaót és margarint összefőzünk 5 percig, majd ezt ráöntjük a kekszre, és alaposan összekeverjük.
Összeállítás:
A kakaós keveréket ráöntjük a fehér masszára, majd a maradék kókuszos krémet a tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük, és másnap szeleteljük.

