Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst nagyobb darabokra vágjuk, majd sós vízben feltesszük főni. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát. A káposzta már tartalmazza a szükséges fűszereket, mint például babérlevelet, borsot, piros csöves paprikát és vöröshagymát, ezért további ízesítés nem szükséges. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, és az egészet készre főzzük. Amikor minden összetevő megpuhult, egy hígabb rántást […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst nagyobb darabokra vágjuk, majd sós vízben feltesszük főni. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát. A káposzta már tartalmazza a szükséges fűszereket, mint például babérlevelet, borsot, piros csöves paprikát és vöröshagymát, ezért további ízesítés nem szükséges.

Hozzáöntjük a paradicsomlevet, és az egészet készre főzzük. Amikor minden összetevő megpuhult, egy hígabb rántást készítünk. Ehhez olajat vagy zsírt hevítünk, hozzáadunk egy kevés lisztet, világosra pirítjuk, majd pirospaprikával meghintjük. A rántást a leveshez öntjük, és addig főzzük, amíg jól összeforr. Ezután levesszük a tűzről, és melegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is