Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket megsózzuk és borsozzuk. Panírozásnál először zsemlemorzsába, majd felvert tojásba, végül lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Egy tepsi aljába elmorzsoljuk a két leveskockát, majd ráöntjük a vizet. A kisült hússzeleteket a tepsibe helyezzük. A zöldségeket vékony karikákra vágjuk, és egyenletesen eloszlatjuk a húsok tetején. Az egészet reszelt sajttal megszórjuk. A tepsit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket megsózzuk és borsozzuk. Panírozásnál először zsemlemorzsába, majd felvert tojásba, végül lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük.

Egy tepsi aljába elmorzsoljuk a két leveskockát, majd ráöntjük a vizet. A kisült hússzeleteket a tepsibe helyezzük. A zöldségeket vékony karikákra vágjuk, és egyenletesen eloszlatjuk a húsok tetején. Az egészet reszelt sajttal megszórjuk.

A tepsit alufóliával lefedjük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, amíg a leve nagy része elfő. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és még néhány percig fólia nélkül sütjük, hogy a sajt szépen megpiruljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is