Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Zsuzsa baconos göngyöltje

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, és félretesszük. A töltelékhez a vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megdinszteljük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. Egy tálban összekeverjük a kinyomkodott zsemléket, zsemlemorzsát, tojásokat, apróra vágott petrezselyemlevelet, a megdinsztelt hagymát, és ízlés szerint sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Az egészet alaposan összedolgozzuk. A kiklopfolt hússzeleteket a töltelékkel megtöltjük, majd rudakat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, és félretesszük. A töltelékhez a vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megdinszteljük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. Egy tálban összekeverjük a kinyomkodott zsemléket, zsemlemorzsát, tojásokat, apróra vágott petrezselyemlevelet, a megdinsztelt hagymát, és ízlés szerint sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Az egészet alaposan összedolgozzuk.

A kiklopfolt hússzeleteket a töltelékkel megtöltjük, majd rudakat formázunk belőlük. A töltött húsokat baconbe tekerjük, és egy tepsibe helyezzük. Öntünk alá kevés olajat és vizet, majd megszórjuk sertés fűszerkeverékkel.

A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús megpuhul. Amikor a hús puha, eltávolítjuk a fóliát, és a bacon szalonnát aranybarnára pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is