Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket, a párizsit és a sajtot kis kockákra vágjuk, majd egy tálba tesszük. Egy külön edényben a kefirt összekeverjük az ezer sziget öntettel, hogy egynemű dresszinget kapjunk. Az öntetet a felkockázott zöldségekre, párizsira és sajtra öntjük, majd alaposan összekeverjük. Azonnal fogyasztható, frissen a legfinomabb. Önálló fogásként vagy köretként is megállja a helyét. Jó étvágyat!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket, a párizsit és a sajtot kis kockákra vágjuk, majd egy tálba tesszük.

Egy külön edényben a kefirt összekeverjük az ezer sziget öntettel, hogy egynemű dresszinget kapjunk. Az öntetet a felkockázott zöldségekre, párizsira és sajtra öntjük, majd alaposan összekeverjük.

Azonnal fogyasztható, frissen a legfinomabb. Önálló fogásként vagy köretként is megállja a helyét. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is