Elkészítése
Kikeverjük a pudingot hidegen a tejjel, hozzátesszük a kakaóport és ízlés szerint a fahéjat, felforraljuk, ahogy a pudingot szokás. Beletesszük a cukrot, és ízlés szerint pici rumaromát.
Piskótába, palacsintába kitünő.
Kikeverjük a pudingot hidegen a tejjel, hozzátesszük a kakaóport és ízlés szerint a fahéjat, felforraljuk, ahogy a pudingot szokás. Beletesszük a cukrot, és ízlés szerint pici rumaromát. Piskótába, palacsintába kitünő.
Kikeverjük a pudingot hidegen a tejjel, hozzátesszük a kakaóport és ízlés szerint a fahéjat, felforraljuk, ahogy a pudingot szokás. Beletesszük a cukrot, és ízlés szerint pici rumaromát. Piskótába, palacsintába kitünő.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Kikeverjük a pudingot hidegen a tejjel, hozzátesszük a kakaóport és ízlés szerint a fahéjat, felforraljuk, ahogy a pudingot szokás. Beletesszük a cukrot, és ízlés szerint pici rumaromát.
Piskótába, palacsintába kitünő.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.