Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Gesztenyével töltött sült alma

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés A gesztenyemasszát összekeverjük a darált dióval és a tejjel, amíg krémes állagot nem kapunk. Ízlés szerint néhány csepp rummal ízesítjük. Az almákat megmossuk, a tetejüket levágjuk, és a magházat óvatosan kivájjuk. Töltés A kivájt almákat megtöltjük a gesztenyés krémmel, majd a levágott tetejüket visszahelyezhetjük, ha szeretnénk. Sütés A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
epertunder
Beküldte: 2013.02.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés

A gesztenyemasszát összekeverjük a darált dióval és a tejjel, amíg krémes állagot nem kapunk. Ízlés szerint néhány csepp rummal ízesítjük.

Az almákat megmossuk, a tetejüket levágjuk, és a magházat óvatosan kivájjuk.

Töltés

A kivájt almákat megtöltjük a gesztenyés krémmel, majd a levágott tetejüket visszahelyezhetjük, ha szeretnénk.

Sütés

A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük, és előmelegített sütőben 170°C-on 10-15 percig sütjük, amíg az almák megpuhulnak, és a töltelék kissé összeérik.

Tálalás

A sült almákat melegen vagy kihűlve kínáljuk. Díszíthetjük porcukorral vagy tejszínhabbal.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is