Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Töltött virsli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés A hagymát és a csemegeuborkát apróra felkockázzuk, majd egy tálban összekeverjük a túróval és a tejföllel. Sóval, borssal ízesítjük, és meghintjük pirospaprikával, hogy ízes és színes tölteléket kapjunk. Töltés A virsliket hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ketté. A bevágott részt megtöltjük a túrós töltelékkel, majd a megtöltött virsliket kiolajozott tepsibe helyezzük. Sütés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés

A hagymát és a csemegeuborkát apróra felkockázzuk, majd egy tálban összekeverjük a túróval és a tejföllel. Sóval, borssal ízesítjük, és meghintjük pirospaprikával, hogy ízes és színes tölteléket kapjunk.

Töltés

A virsliket hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ketté. A bevágott részt megtöltjük a túrós töltelékkel, majd a megtöltött virsliket kiolajozott tepsibe helyezzük.

Sütés

Előmelegített sütőben 180°C-on sütjük, amíg a virslik kezdnek szépen megpirulni. Mielőtt teljesen megsülnének, kivesszük a tepsit, és a virslik tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe további 5 percre, hogy a sajt ráolvadjon és aranybarnára süljön.

Tálalás

Forrón kínáljuk, friss kenyérrel vagy salátával.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is