Elkészítése
Előkészítés
A hagymát és a csemegeuborkát apróra felkockázzuk, majd egy tálban összekeverjük a túróval és a tejföllel. Sóval, borssal ízesítjük, és meghintjük pirospaprikával, hogy ízes és színes tölteléket kapjunk.
Töltés
A virsliket hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ketté. A bevágott részt megtöltjük a túrós töltelékkel, majd a megtöltött virsliket kiolajozott tepsibe helyezzük.
Sütés
Előmelegített sütőben 180°C-on sütjük, amíg a virslik kezdnek szépen megpirulni. Mielőtt teljesen megsülnének, kivesszük a tepsit, és a virslik tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe további 5 percre, hogy a sajt ráolvadjon és aranybarnára süljön.
Tálalás
Forrón kínáljuk, friss kenyérrel vagy salátával.
Jó étvágyat kívánunk!
